300 Meter baan

LET OP: De 300 meter baan in Oirschot is helaas in 2016 gesloten vanwege verbouwing

SV Scherpschutters maakt vanaf 2019 weer gebruik van de 300 meter schietbaan in Budel.

 

Inschrijven 300 meter baan (alleen voor leden)

Om jezelf aan te melden, stuur een e-mail naar [email-obfuscate email=”wm3@nullscherpschutters.nl”]. Vermeld daarin duidelijk je naam en de datum waarvoor je inschrijft.

Betaling en voorwaarden

Indien aangemeld en niet tijdig afgemeld dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Betalingsregeling: contant, bij aankomst op de baan te betalen aan het dienstdoende bestuurslid.

Overige informatie Budel:

Je moet je melden op de parkeerplaats bij de hoofdingang. De parkeerplaats is het verzamelpunt. Zorg dat je een half uur tevoren aanwezig bent. Het zou jammer zijn als we niet op tijd kunnen beginnen met schieten.

We moeten op het verzamelpunt de definitieve lijst van bezoekers vaststellen en de kentekens noteren. Die lijst wordt aan de wacht overhandigd en vervolgens mogen we groepsgewijs in colonne naar de 300 meter baan. We moeten ook weer gezamenlijk vertrekken op de afgesproken tijd. Eerder vertrekken is niet mogelijk.

Het Bestuur zorgt voor schijven. We hangen achterin 12 kaarten op en spreken af wie welke kaart kan beschieten. er mogen max 6 schutters tegelijk schieten, met 12 kaarten kan er dus 2x door 6 schutters geschoten worden alvorens we gezamenlijk gaan afplakken, dit om zo efficiënt mogelijk met onze tijd om te gaan.