Als alternatief voor de gesloten 300m accommodatie in Oirschot, heeft SV Scherpschutters via de KNSA een 300m baan toegewezen gekregen in Budel, en wel op zaterdag 18 juni 2016, van 09:00 – 11.00. Lees verder voor de adresgegevens en procedure.

[groups_member group=”Registered”]Het adres van de baan in Budel is: Kuikensvendijk 5 6002 SR Weert.

Routebeschrijving: komende van de A2 afslag Budel, neemt u voorlangs het AZC Cranendonk de eerste weg links. Hier staat de Zuidpoort aangegeven. Bij de afslag Zuidpoort volgt u tot het zandpad de verharde weg. Hier aangekomen ziet u aan uw rechterzijde de ingang van het schietterrein waar u uw voertuig links op het aangegeven parkeerterrein kunt parkeren. Hier verzamelen wij met zijn allen, om uiterlijk 08:45 zodat we op tijd kunnen gaan schieten.

De verantwoordelijke baancommandant gaat onze groep bij de terreinbeheerder inschrijven. Baan A1 en A2 zijn de 250 meter banen en A3 is de 300 meter baan. Wij schieten dus op baan A3.

Evenals in Oirschot staat er in de kantine een koffie- en snoep-automaat. Graag de kantine schoon achterlaten.

Let op: de baan te Budel is naar Duits model geconstrueerd. Dit houdt in dat er op de baanzool (in tegenstelling tot Oirschot) geen openingen zijn waarin u uw schijven kunt plaatsen.

Achter de baanzool is de vloer 61 cm lager dan de baanzool. Hier treft u op 10 cm van en op dezelfde hoogte als de baanzool een balk van 3.2 cm dik. Met wat lijmtangen en eventueel wat dwarsbalkjes kunnen we onze kaarten alsnog in de put bevestigen.

Uiteraard zijn creatieve oplossingen voor deze bevestiging van harte welkom. Inschrijven gaat op de gebruikelijke manier, zie Schietbaan -> 300 meter Oirschot”.[/groups_member][groups_non_member group=”Registered”]Voor meer informatie over inschrijven dient u eerst in te loggen.[/groups_non_member]